Hoi,

 

Ik ben Coby De Graef, mama van een flinke dochter Lily, vriendin van Tom en woonachtig in Appels, Dendermonde.

In mijn hoofdberoep als kraamverzorgende werd ik steeds aangetrokken tot het veilig dragen van baby's en hoe ik mama's en papa's hierin kon begeleiden. Ik wou mij hierin verdiepen dus besloot ik een opleiding te volgen tot draagconsulente bij Die Trageschule België.  (www.dietrageschule.be) Ondertussen rondde ik zowel de basisopleiding als de gevorderden opleiding succesvol af. Ik ben ook aangesloten bij de Draagconsulenten Vlaanderen vzw (www.draagconsulenten.be)

Op deze website vindt u nog andere info terug over de vzw of eventueel een draagconsulente dichter bij jou in de buurt.

Ook volgde ik een opleiding Dunstan Babytaal, om je kindje beter te kunnen "lezen" tijdens de eerste maanden na de geboorte. Heeft mijn baby honger? Heeft hij ergens een ongemakje? Is mijn baby moe? Het herkennen van deze signalen is voor de meeste kersverse ouders (uiteraard!) niet vanzelfsprekend en vraagt toch wel wat oefening. Een Dunstan babytaal begeleiding kan hierbij zeker helpen.

 

In januari 2022 werd Cosset geboren. Deze naam staat voor het warme en gezellige gevoel dat ontstaat bij het dragen van jouw baby. Cosset betekent vertroetelen en willen we dit niet allemaal met ons pasgeboren kindje?

Hoe je dit echter op een goede en veilige manier doet, is niet altijd duidelijk of evident. Daar heb je draagconsulenten voor.

Ben jij dus geïnteresseerd in een draagbegeleiding bij jou thuis of bij mij? Of wil je meer te weten komen over Dunstan Babytaal? Vul dan zeker het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op. Je mag me ook steeds bellen, sms'en of Whatsappen op het nummer 0474 68 82 37.

 

Sinds november 2022 ben ik ook in samenwerking gegaan met de kinepraktijk InBeweging in Hamme (www.inbeweginghamme.be), waar ik ook draagbegeleidingen en workshops geef. Ook daar kunnen jullie bij mij terecht.

 

Momenteel doe ik ook een opleiding tot CBS, gecertificeerd borstvoedingsspecialist. Hoe dit in de toekomst binnen Cosset zal passen, moet nog bekeken worden. Meer nieuws hierover volgt!

 

Hopelijk tot snel!