Hoi,

 

Ik ben Coby De Graef, mama van een flinke dochter Lily en woonachtig in Dendermonde.

 

 

In mijn hoofdberoep als kraamverzorgende werd ik steeds aangetrokken tot het veilig dragen van baby's en hoe ik mama's en papa's hierin kon begeleiden. Ik wou mij hierin verdiepen dus besloot ik een opleiding te volgen tot draagconsulente bij Die Trageschule België.  (www.dietrageschule.be)

Ik behaalde zowel het attest van de basis -als de gevorderdenopleiding.

 

Ook ben ik aangesloten bij de Draagconsulenten Vlaanderen vzw (www.draagconsulenten.be)

Op deze website vindt u nog andere info terug over de vzw of eventueel een draagconsulente dichter bij jou in de buurt.

 

Sinds november 2022 ben ik in samenwerking gegaan met de kinepraktijk InBeweging in Hamme (www.inbeweginghamme.be), waar ik ook begeleidingen en workshops geef. Ook daar kunnen jullie bij mij terecht.

 

 

Ondertussen rondde ik ook mijn opleiding tot borstvoedingsconsulente bij Lactation Education Resources af en kan ik jullie ook bijstaan tijdens jullie borstvoedingsperiode.

Neem gerust contact op wanneer jullie hierover vragen hebben.

 

 

 

Een opleiding Dunstan Babytaal kon ook niet ontbreken op mijn lijstje. Hierbij leer je om je kindje beter te "lezen" tijdens de eerste maanden na de geboorte. Heeft mijn baby honger? Heeft hij ergens een ongemakje? Is mijn baby moe? Het herkennen van deze signalen is voor de meeste kersverse ouders (uiteraard!) niet vanzelfsprekend en vraagt toch wel wat oefening. Een Dunstan babytaal begeleiding kan hierbij zeker helpen.

 

In januari 2022 werd Cosset dus geboren. Deze naam staat voor het warme en gezellige gevoel dat ontstaat bij het zorgen voor jouw baby. Cosset betekent vertroetelen en willen we dit niet allemaal met ons pasgeboren kindje?

 

Ben jij geïnteresseerd in een begeleiding rond het dragen van jouw kindje, Dunstan babytaal of wil je ondersteuning bij de borstvoeding?

 

Vul dan zeker het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op. Je mag me ook steeds bellen, sms'en of Whatsappen op het nummer 0474 68 82 37.