Waarvoor kan je bij mij terecht?

 

° buikdragen met de rekbare doek

° buikdragen met geweven doek

° tweelingdragen

° heupdragen met ringsling

° buik- en rugdragen met mei tai of half buckle

° afstellen van een draagzak

° rugdragen met geweven doek

° Dunstan Babytaal begeleiding

 

 

Verhuren of verkopen van draagsystemen doe ik momenteel nog niet. Ik ben een beginnende consulente dus focus mij nu nog vooral op begeleidingen.

 

 

Draagbegeleiding op jouw adres: 100 euro

Wat houdt dit allemaal in? Contact op voorhand, 1ste sessie van ongeveer 90 minuten, nabespreking, eventueel een 2de sessie van ongeveer 60 minuten. Dit alles in een periode van 3 weken. Ook ben ik tijdens deze weken steeds tot jullie dienst om vragen te beantwoorden of hulp te bieden.

Wanneer het consult plaatsvindt buiten een straal van 15 km van mijn adres, komt er een toeslag van 0,25 euro per km bij..

 

 

Draagbegeleiding op mijn adres: 100 euro

Wat houdt dit allemaal in? Contact op voorhand, 1ste sessie van ongeveer 90 minuten met koffie, thee en koekjes, gezellige, huiselijke sfeer, mogelijkheden om te voeden of verzorgen van de baby..., nabespreking, eventueel een 2de sessie van ongeveer 60 minuten. Dit alles in een periode van 3 weken, en ook hier ben ik steeds tot jullie dienst om vragen te beantwoorden of hulp te bieden.

 

Afstellen van jouw eigen draagzak: 50 euro

 

Dunstan babytaal begeleiding: 100 euro

Wat houdt dit allemaal in? Contact op voorhand, pre -of postnataal, een 1ste sessie van 90 minuten (prenataal? tijdens het laatste trimester van jouw zwangerschap om hier al de geluidjes aan te leren), 2 à 4 weken na de geboorte een 2de sessie van 90 minuten om de geluidjes te leren herkennen bij jouw baby. In de volgende 4 weken ben ik steeds tot jullie dienst om vragen te beantwoorden of hulp te bieden. Jullie mogen steeds filmpjes doorsturen van jullie baby, hiermee kunnen we zeer zeker aan de slag.

 

Bij elke draagbegeleiding geef ik ook een attest mee voor het ziekenfonds om hopelijk een stukje terug betaald te krijgen. Draagbegeleidingen worden momenteel nog niet erkend maar hoe meer attesten zij hiervan binnen krijgen, hoe groter de kans dat er ooit terugbetaling komt hiervoor.

 

In de toekomst wil ik ook heel graag draagwandelingen aanbieden, dit solo of in groep met een maximum van 4 mama's of papa's. Dit is nu nog toekomstmuziek maar als u hier interesse in heeft of nood aan hebt, geef dan zeker een seintje.